Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Proves de nivell setembre 2023

  Resultats prova de nivell 15 de setembre

No podeu realizar prova de nivell:

 • Si sou alumnat oficial, en el mateix idioma que ja esteu cursant. Cal haver deixat d'estar matriculat almenys un curs escolar per poder-s'hi inscriure. Tanmateix, sí que ho podeu fer d'un idioma diferent al que heu cursat el curs 22-23.

Inscripció proves presencials (la prova d'anglès és telemàtica i no necessita inscripció)

 • ENVIANT UN MAIL A Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. INDICANT NOM COMPLET, DNI, IDIOMA I TELÈFON DE CONTACTE, ENTRE L'1 I EL 14 DE SETEMBRE A LES 15.00H. 
 • A L'OCTUBRE ES DETERMINARAN NOVES DATES DE PROVES DE NIVELL PRESENCIALS I TELEMÀTICA D'ANGLÈS.

 

Proves de nivell d'anglès 2023

 • ATENCIÓ! PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS: només es podrà realitzar una sola vegada. Tanmateix, abans hi podreu accedir a una demostració de prova, perquè en conegueu la dinàmica. Aquesta demostració no té cap validesa acadèmica ni acreditativa. 

Dates de les proves

Anglès - nou alumnat

NOMÉS TELEMÀTICAMENT ELS DIES 7, 8, 9 i 28, 29, 30 de setembre

 ACCEDIR A PROVA DE NIVELL

Dates de les proves presencials

El calendari i els horaris de les proves presencials són els següents:

Alemany

 15 de setembre

 18:00h

 AULA 11

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 i B2.2 

Català

15 de setembre

 16:00h

 AULA 12

BÀSIC A1 i A2, INT B1 I B2, AV C1 i C2

 Espanyol LE

15 de setembre

 20:00h

 AULA 11

BÀSIC A1 i A2, INT B1 i B2 

 Francès

15 de setembre

 19:00h

 AULA 13

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 i B2.2

 Italià

15 de setembre

 17:00h

 AULA 13

BÀSIC A1 i A2, INT B1 i B2.1

Informaciò ampliada

 • Tots els aspirants inscrits a la prova de nivell presencial de qualsevol idioma han de presentar-s'hi amb el DNI o el NIE, per tal de verificar-ne la identitat. Si no, no podran realitzar la prova.
 • Les proves començaran a l'hora en punt. Per tal de complir els horaris establerts escrupolosament, caldrà que tots els aspirants acudeixin a l'aula assignada amb un mínim de cinc minuts d'antelació. L'alumnat que arribi més tard tindrà menys temps per realitzar la prova.
 • En alguns idiomes, a banda de la prova tipus test, s'ha de realitzar una prova complementària –escrita o oral– per poder accedir a alguns nivells determinats i/o per fer una avaluació més ajustada. (Consultau la descripció de les proves a l'enllaç que trobau més a sota).
 • Al tauler que es disposarà just a l'entrada de l'EOI, podreu consultar la distribució de les proves per idiomes i aules. En qualsevol cas, també podreu demanar la situació exacta de l'aula a la consergeria de l'EOI (entrant, a mà dreta).
 • Les proves de nivell pretenen establir el nivell real de coneixements que hom té d'una llengua. Per tant, no són proves per a les quals els aspirants s'hagin de preparar, perquè l'aspirant podria ser mal baremat i, llavors, matricular-se en un curs que no li pertoca o per al qual no té els coneixements necessaris.
 • Les proves de nivell no són proves d'avaluació que certifiquin un coneixements determinats de llengua i, per tant, no se'n podrà demanar la revisió, ni la puntuació obtinguda ni tampoc se'n podran fer reclamacions.

Descripció específica de la prova per idiomes: més informació sobre el format, el funcionament, la durada, etc. de la prova de nivell de cada idioma:

Descripció específica de la prova per idiomes


Resultats de les proves de nivell presencials

 • Els resultats de les proves de nivell presencials es publicaran el dia 18 de setembre, a partir de les 17.00 h. Els podreu consultar en aquest mateix article o als taulers d'anuncis dels departaments a l'EOI (rebedor del primer pis, just al devora de l'entrada a la biblioteca).
 • Una vegada tingueu els resultats de la prova de nivell ja us podreu matricular al curs al qual podeu accedir. Abans però, caldrà que hi consulteu les dates establertes. Ho podreu consular a la pestanya del menú principal "Secretaria" / "Matrícula" / "Matrícula setembre-octubre". SI HI ESTAU REALMENT INTERESSATS, NO TARDEU EN MATRICULAR-VOS, JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES. 
 • Si ho trobeu oportú, podreu matricular-vos a un curs inferior, però no a un de superior. En qualsevol cas, us recomanam que, abans de matricular-vos en un d'inferior, ho consulteu amb el departament de l'idioma corresponent, perquè pugueu assessorar-vos-en millor.