Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Curs gratuït semipresencial de B2.2 d'anglès per a docents:

Dimarts de 18.30 a 21.00 h

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ: 28, 29 i 30 de SETEMBRE

PROVA DE NIVELL: de les 8.00h del 28 a les 22.00 del 30 de SETEMBRE 

 

 RESOLUCIÓ

Destinataris i requisits 

 CONSULTEU LA RESOLUCIÓ 

PROVA DE NIVELL

28, 29 i 30 de setembre

ANAR A LA PROVA

FULL DE MATRÍCULA

matrícula 28, 29 i 30 de setembre

 FULL DE MATRÍCULA AQUÍ

 Oferta

-1 curs d'intermedi B2.2 semipresencial, de 120 hores. Hi haurà una classe presencial setmanal de 150 minuts, dimarts de 18.30 a 21.00 h. A més de les classes presencials, s'haurà de fer seguiment a distància de manera autònoma mitjançant la plataforma Google Classroom.

El curs començarà en el mes d’octubre de 2022 i finalitzarà el mes de maig de 2023. Una vegada acabat el curs, el professorat matriculat en aquests cursos podrà presentar-se a les proves per a l’obtenció del certificat a la convocatòria corresponent. 

A qui va dirigit?

- A docents en actiu d'educació infantil i primària, educació secundària obligatòria i postobligatòria, i de formació professional, dels centres públics i concertats de les Illes Balears.

- A docents en actiu en comissió de serveis a la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca. 

Requisits

Acreditar el nivell per inscriure’s:

- haver aprovat el nivell Avançat 1 de l'EOI, pla d'estudis regulat pel Reial Decret 169/2006, o

- haver aprovat el primer curs del Cicle Superior (4t), del pla d'estudis regulat pel Reial Deccret 967/1988, o

- haver aprovat el curs B2.1 del pla d'estudis regulat pel Reial decret 1041/2017.

Consulteu l'annex 2 de la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional, de dia 26 de maig de 2022 per a altres títols i certificats reconeguts per a l'acreditació. Si el certificat acreditatiu dels nivells corresponents d'accés exigits té una antiguitat de més de 5 anys, es recomanable fer la prova d'anivellació per tal d'aconseguir una classificació més acurada.

Els interessats que no puguin certifical el nivell d’accés exigit, hauran de fer una prova d’anivellació online prèviament a la formalització de la inscripció des de l’enllaç que estarà disponible a la pàgina web de l’escola.

Matrícula

La inscripció al curset es farà de manera telemàtica, els dies 28, 29 i 30 de setembre, enviant la documentació necessària a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les sol·licituds s’admetran per ordre d’arribada (la ràtio d'alumnes màxima serà de 25 alumnes). 

Documentació a aportar telemàticament

- Full de matrícula (adjunt a l'inici d'aquest article).

- DNI.

- Certificat del secretari del centre on el professor estigui destinat, o del director general respectiu on el professor estigui en comissió de serveis, indicant que el docent presta els seus serveis allà (el certificat ha de ser del curs 2022-2023).

- Certificat acreditatiu d’haver aprovat el nivell corresponent, resguard de la prova d’anivellació, o títol/certificat reconegut recollits a l'annex 2 de la Resolució.