Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Expedició de Certificats

A partir de l'1 de gener de 2009 i segons la normativa apareguda en el BOIB, per a l'obtenció de certificats s'hauran de fer efectives les taxes corresponents, mitjançant l'imprès que es pot recollir a la secretaria del centre o a través de la secció corresponent de la pàgina de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

CERTIFICAT DE MATRÍCULA

Quan l'alumnat oficial presencial necessita una certificació per acreditar que està matriculat al centre durant el curs acadèmic actual. Amb tot, el resguard de matrícula segellat ja hauria de servir per justificar que actualment esteu matriculats en qualcun dels cursos de l'EOI.

CERTIFICAT ACADÈMIC

Quan l'alumnat necessita una certificació per acreditar tot el seu historial d'estudis a qualsevol de les EOI on ha estudiat, ja sigui presencialment o com a lliure. Es pot sol·litcitar de tots els cursos i nivells que s'hagin cursat (complet) o tant sols d'aquells en què s'està interessat (parcial).

CERTIFICAT D'ESTUDIS

Un cop l'alumnat ha cursat i aprovat el segon curs del nivell Bàsic, de l'Intermedi o de l'Avançat, o el nivell C1 o el C2 pot sol·licitar el certificat corresponent a la secretaria del centre. Aquest certificat s'hi ha de tramitar obligatòriament de manera presencial (l'interessat o amb l'autorització pertinent).


Obtenció de certificats: Passos

  • 1r: Amb una antel·lació mínima de dos dies laborables, comunicau-ho presencialment a la secretaria o enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant-hi a la barra "assumpte" el tema següent: "Obtenció de certificat de matrícula / acadèmic / d'estudis"[triau un, dos o tres]. Feu constar al cos del missatge els vostres nom, llinatges i DNI.
  • 2n: Pagau les taxes corresponents a l'expedició del certificat a través de l'ATIB. Clicau: pagament ordinari o pagament família nombrosa general. Els membres de "família nombrosa especial" estan exempts del pagament. Tots els sol·licitants amb reducció o exempció de pagament de taxes, hauran de presentar el certificat corresponent actualitzat a secretaria.
  • 3r: Imprimiu el resguard del pagament de les taxes corresponents, portau-lo a la secretaria de l'escola i recolliu el certificat que prèviament havíeu demanat. També podeu fer la sol·licitud per correu electrònic, en aquest cas podeu adjuntar-hi el justificant del pagament.
  • Clicau aquí per saber com obtenir una còpia del justificant de pagament.
  • 4t: Us enviarem un correu electrònic quan el vostre certificat estigui llest.

Podeu fer el pagament presencialment a les oficines de l'Agència Tributària de les Illes Balears i a les dependències corresponents del Consell d'Eivissa. Emprau un model 046 de pagament de taxes del Govern de les Illes Balears, amb un import de 9.22€, i usant el codi N61 per als certificats de matrícula i per als acadèmics personals, i el codi 04C per als certificats d’estudis.