Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Proves de nivell JUNY 2024 - Formentera

 

No podeu realitzar prova de nivell:

 • Si sou alumnat oficial, en el mateix idioma que ja esteu cursant. Cal haver deixat d'estar matriculat almenys un curs escolar per poder-s'hi inscriure. Tanmateix, sí que ho podeu fer d'un idioma diferent al que heu cursat el curs 23-24.

Inscripció proves

 • Des de les 9.00 h del 12 de juny a les 14.00 h del 20 de juny: per tal de poder fer la prova de nivell presencial, heu de realitzar primer la preinscripció per al pròxim curs en el termini establert. Els interessats a fer la prova de nivell d'anglès, només podran realitzar-la telemàticament un cop accedeixin a l'enllaç per a fer la preinscripció i la prova estarà disponible fins al 13 de juny. [Consultau la informació a la pestanya "EOI Formentera" / "Matrícula" / "Preinscripció" del menú]

Proves de nivell d'anglès 2024

 • ATENCIÓ! PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS: només es podrà realitzar una sola vegada. Tanmateix, abans hi podreu accedir a una demostració de prova, perquè en conegueu la dinàmica. Aquesta demostració no té cap validesa acadèmica ni acreditativa. 

Dates de les proves

Anglès - nou alumnat

NOMÉS TELEMÀTICAMENT DEL 4/06 a les 9.00h AL 13/06 a les 23.59h

 ACCEDIR A PREINSCRIPCIÓ  

Dates de les proves presencials

El calendari i horari de les proves presencials és el següent:

ITALIÀ

 20 de juny

 17:00-20.00h

 AULA JAUME I

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 i B2.2 

 CATALÀ

 20 de juny

 17:00-20.00h

 AULA JAUME I

BÀSIC A2 i INTERMEDI B2

Informació ampliada

 • Tots els aspirants inscrits a la prova de nivell presencial de qualsevol idioma han de presentar-s'hi amb el DNI o el NIE, per tal de verificar-ne la identitat. Si no, no podran fer la prova.
 • Les proves començaran a l'hora en punt. Per tal de complir els horaris establerts escrupolosament, caldrà que tots els aspirants acudeixin a l'aula assignada amb un mínim de cinc minuts d'antelació. L'alumnat que arribi més tard tindrà menys temps per fer la prova.
 • En alguns idiomes, a banda de la prova tipus test, s'ha de fer una prova complementària –escrita o oral– per poder accedir a alguns nivells determinats i/o per fer una avaluació més ajustada (Consultau la descripció de les proves a l'enllaç que trobau més a sota).
 • Les proves de nivell pretenen establir el nivell real de coneixements que hom té d'una llengua. Per tant, no són proves per a les quals els aspirants s'hagin de preparar, perquè l'aspirant podria ser mal baremat i, llavors, matricular-se en un curs que no li pertoca o per al qual no té els coneixements necessaris.
 • Les proves de nivell no són proves d'avaluació que certifiquin uns coneixements determinats de llengua i, per tant, no se'n podrà demanar la revisió, ni la puntuació obtinguda ni tampoc se'n podran fer reclamacions.
 • El resultat de la prova només és vàlid per al pròxim curs.     

Descripció específica de la prova per idiomes: més informació sobre el format, el funcionament, la durada, etc. de la prova de nivell de cada idioma:

Descripció específica de la prova per idiomes 


Resultats de les proves de nivell presencials

 • Els resultats de les proves de nivell presencials es publicaran el dia 21 de juny, a partir de les 17.00 h. Els podreu consultar als taulers d'anuncis de la secretaria de l'EOI de Formentera.
 • Si esteu al llistat d'admesos del procés de preinscripció (es publica dia 4 de juliol), us podreu matricular al curs que hagueu anivellat a la prova. Abans però, caldrà que hi consulteu les dates de matriculació establertes. Ho podreu consular a la pestanya del menú principal "EOI Formentera" / "Matrícula" / "Matrícula juliol". SI HI ESTAU REALMENT INTERESSATS, NO TARDEU EN MATRICULAR-VOS, JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES.
 • Si ho trobeu oportú, podreu matricular-vos a un curs inferior, però no a un de superior. En qualsevol cas, us recomanam que, abans de matricular-vos en un d'inferior, ho consulteu amb el departament de l'idioma corresponent, perquè pugueu assessorar-vos-en millor.