Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Matrícula juliol 2021

Matrícula Juliol 2021 per al curs 2021-22

  • Del 5 al 20 de juliol: alumnat de tots els idiomes i nivells de la modalitat presencial i semipresencial que hagi aprovat a la convocatòria ordinària (maig-juny). 
  • Del 14 al 20 de juliol: nous aspirants preinscrits admesos (consulteu a partir del dia 13 el llistat definitiu d'admesos fent click aquí). 

Documentació a aportar

Haureu de fer arribar telemàticament a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en el termini establert, la següent documentació:

  • Resguard de full de matricula
  • Resguards de pagament de taxes (models 046) o documentació que acrediti la bonificació o exempció del pagament
  • DNI o NIE (NIE acompanyat de passaport)

Rebreu un correu de confirmació quan es comprovi la documentació.  El procés de matrícula només es considera tancat quan hàgiu enviat tota la documentació en el termini establert i hàgiu rebut la corresponent confirmació. En cas contrari, la matrícula quedarà anul·lada i no es retornaran les taxes.

Oferta

  • Els grups amb horari de matí s'impartiran a l'ampliació de l'EOI a St Antoni, els grups amb horari de tarda a la seu d'Eivissa.
  • L'oferta de grups està condicionada al nombre de matriculats (segons idioma, 8 o 12 alumnes mínim per grup).
  • Si quan accediu al programa per matricular-vos no us apareix algun dels grups, és a causa del fet que es troba tancat i, per tant, ja no es pot elegir.

Menors d'edat

MENORS DE 14 A 16 ANYS: per a matricular-se, cal tenir 16 anys complerts a 31 de desembre de l’any en curs. També es poden inscriure els aspirants que, malgrat no tinguin aquest requisit, hagin cursat i aprovat 4t de l’ESO. Les persones de més de 14 anys o que hagin cursat i aprovat 2n curs d’ESO, es poden matricular a un idioma estranger diferent del cursat a l’educació secundària obligatòria com a primera llengua estrangera. Per això, en el moment de lliurar la documentació de matrícula, caldrà que aportin un certificat expedit per l'IES en què consti la primera llengua estrangera. El requisit d’edat mínim no es considerarà quan es tracti d’alumnat d’altes capacitats intel·lectuals que, seguint mesures de flexibilització, es trobi escolaritzat en un curs en el qual l’edat ordinària d’escolarització es correspongui amb les edats mínimes d’accés a les escoles oficials d’idiomes.

 

Enllaços a la matrícula

 

ALUMNAT OFICIAL 20-21

DELS CURSOS

presencials i semipresencials APROVATS

Del 5 al 20 de juliol

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

PREINSCRITS

ADMESOS

Del 14 al 20 de juliol

  GUIA DE MATRÍCULA

ANAR A LA MATRÍCULA

 

Pagament de taxes: alumnat ordinari

 NOU ALUMNAT:  

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:

- Serveis generals

 

Pagament de taxes: família nombrosa i monoparental general

  NOU ALUMNAT:

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:  

- Serveis generals