Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Proves de nivell JUNY 23

 

Resultats prova de nivell 20 de juny

No podeu realitzar prova de nivell:

 • Si sou alumnat oficial, en el mateix idioma que ja esteu cursant. Cal haver deixat d'estar matriculat almenys un curs escolar per poder-s'hi inscriure. Tanmateix, sí que ho podeu fer d'un idioma diferent del que heu cursat el curs 22-23.

Inscripció proves

 • Des de les 9.00 h del 6 de juny a les 23.59 h del 15 de juny: per tal de poder realitzar la prova de nivell presencial, heu de realitzar primer la preinscripció per al pròxim curs en el termini establert. Els interessats a fer la prova de nivell d'anglès, només podran realitzar-la telemàticament un cop accedeixin a l'enllaç per a fer la preinscripció. [Consultau la info a la pestanya "Secretaria" / "Matrícula" / "Preinscripció" del menú]

Proves de nivell d'anglès 2023

 • ATENCIÓ! PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS: només es podrà realitzar una sola vegada. Tanmateix, abans hi podreu accedir a una demostració de prova, perquè en conegueu la dinàmica. Aquesta demostració no té cap validesa acadèmica ni acreditativa. 

Dates de les proves

Anglès

NOMÉS TELEMÀTICAMENT DEL 6/06 a les 9.00 h AL 15/06 a les 23.59 h

 ACCEDIR A PREINSCRIPCIÓ  

Dates de les proves presencials

El calendari i els horaris de les proves presencials són els següents:

Alemany

 20 de juny

 17:00h

 AULA 17

BÀSIC 1A i A2, INT B1, B2.1 i B2.2 

Català

 20 de juny

 16:00h

 AULA 11

BÀSIC A1 i A2, iNT B1 I B2 , AV C1 i C2

 

Espanyol LE

 20 de juny

 18:00h

 AULA 18

BÀSIC A1 i A2, INT B1 i B2 

 

Francès

 20 de juny

 20:00h

 AULA 16

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 I B2.2

 

Italià

 20 de juny

 19:00h

 AULA 13

BÀSIC A1 i A2, INT B1 i B2.1

Informaciò ampliada

 • Tots els aspirants inscrits a la prova de nivell presencial de qualsevol idioma han de presentar-s'hi amb el DNI o el NIE, per tal de verificar-ne la identitat. Si no, no podran realitzar la prova.
 • Les proves començaran a l'hora en punt. Per tal de complir els horaris establerts escrupolosament, caldrà que tots els aspirants acudeixin a l'aula assignada amb un mínim de cinc minuts d'antelació. L'alumnat que arribi més tard tindrà menys temps per realitzar la prova.
 • En alguns idiomes, a banda de la prova tipus test, s'ha de realitzar una prova complementària –escrita o oral– per poder accedir a alguns nivells determinats i/o per fer una avaluació més ajustada. Consultau la descripció de les proves a l'enllaç que trobareu més a sota.
 • Les proves de nivell pretenen establir el nivell real de coneixements que hom té d'una llengua. Per tant, no són proves per a les quals els aspirants s'hagin de preparar, perquè l'aspirant podria ser mal baremat i, llavors, matricular-se en un curs que no li pertoca o per al qual no té els coneixements necessaris.
 • Les proves de nivell no són proves d'avaluació que certifiquin un coneixements determinats de llengua i, per tant, no se'n podrà demanar la revisió, ni la puntuació obtinguda ni tampoc se'n podran fer reclamacions.
 • El resultat de la prova només és vàlid per al proper curs.     

Descripció específica de la prova per idiomes: més informació sobre el format, el funcionament, la durada, etc. de la prova de nivell de cada idioma:Descripció específica de la prova per idiomes 


Resultats de les proves de nivell presencials

 • Els resultats de les proves de nivell presencials es publicaran el dia 21 de juny, a partir de les 17.00 h al nostre web i al tauló d'anuncis a la nostra seu central a l'IES Sa Blanca Dona.
 • Si esteu al llistat d'admesos del procés de preinscripció (es publica dia 8 de juliol), us podreu matricular al curs que hagueu anivellat a la prova. Abans però, caldrà que hi consulteu les dates de matriculació establertes. Ho podreu consular a la pestanya del menú principal "Secretaria" / "Matrícula" / "Matrícula juliol". SI HI ESTAU REALMENT INTERESSATS, NO TARDEU EN MATRICULAR-VOS, JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES.
 • Si ho trobeu oportú, podreu matricular-vos a un curs inferior, però no a un de superior. En qualsevol cas, us recomanam que, abans de matricular-vos en un d'inferior, ho consulteu amb el departament de l'idioma corresponent, perquè pugueu assessorar-vos-en millor.