Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Proves de nivell SETEMBRE/OCTUBRE 2023

 

No podeu realitzar prova de nivell:

  • Si sou alumnat oficial, en el mateix idioma que ja esteu cursant. Cal haver deixat d'estar matriculat almenys un curs escolar per poder-s'hi inscriure. Tanmateix, sí que ho podeu fer d'un idioma diferent al que heu cursat el curs 22-23.

Inscripció proves

  • ENVIANT UN CORREU A Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. O UN WHATSAPP AL 689 406 805 INDICANT NOM COMPLET, DNI, IDIOMA I TELÈFON DE CONTACTE.
  • A L'OCTUBRE ES DETERMINARAN NOVES DATES DE PROVES DE NIVELL PRESENCIALS I TELEMÀTICA D'ANGLÈS.

Proves de nivell d'anglès 2023

  • ATENCIÓ! PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS: només es podrà realitzar una sola vegada. Tanmateix, abans hi podreu accedir a una demostració de prova, perquè en conegueu la dinàmica. Aquesta demostració no té cap validesa acadèmica ni acreditativa. 

Dates de les proves

Anglès - nou alumnat

NOMÉS TELEMÀTICAMENT ELS DIES 7, 8, 9 i 28, 29, 30 de SETEMBRE

Dates de les proves presencials

El calendari i horari de les proves presencials és el següent:

ITALIÀ

 15 de setembre

 16:00-20.00h

 AULA JAUME I

BÀSIC A1 i A2, INT B1, B2.1 i B2.2 

 CATALÀ

 15 de setembre

 16:00-20.00h

 AULA JAUME I

BÀSIC A2 i INTERMEDI B2

Informaciò ampliada

  • En alguns idiomes, a banda de la prova tipus test, s'ha de realitzar una prova complementària –escrita o oral– per poder accedir a alguns nivells determinats i/o per fer una avaluació més ajustada (Consultau la descripció de les proves a l'enllaç que trobau més a sota).
  • Les proves de nivell pretenen establir el nivell real de coneixements que hom té d'una llengua. Per tant, no són proves per a les quals els aspirants s'hagin de preparar, perquè l'aspirant podria ser mal baremat i, llavors, matricular-se en un curs que no li pertoca o per al qual no té els coneixements necessaris.
  • Les proves de nivell no són proves d'avaluació que certifiquin un coneixements determinats de llengua i, per tant, no se'n podrà demanar la revisió, ni la puntuació obtinguda ni tampoc se'n podran fer reclamacions.

Descripció específica de la prova per idiomes: més informació sobre el format, el funcionament, la durada, etc. de la prova de nivell de cada idioma:

 Descripció específica de la prova per idiomes 


Resultats de les proves de nivell presencials

  • Els resultats de les proves de nivell els podreu consultar a la secretaria de l'EOI de Formentera.
  • Us podreu matricular al curs que hagueu anivellat a la prova. Abans però, caldrà que hi consulteu les dates de matriculació establertes. Ho podreu consular a la pestanya del menú principal "EOI Formentera" / "Matrícula" / "Matrícula setembre". SI HI ESTAU REALMENT INTERESSATS, NO TARDEU EN MATRICULAR-VOS, JA QUE LES PLACES SÓN LIMITADES.
  • Si ho trobeu oportú, podreu matricular-vos a un curs inferior, però no a un de superior. En qualsevol cas, us recomanam que, abans de matricular-vos en un d'inferior, ho consulteu amb el departament de l'idioma corresponent, perquè pugueu assessorar-vos-en millor.