Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Matrícula Juliol 2024

Curs 2024-25

 • Del 2 al 18 de juliol: alumnat de tots els idiomes i nivells de la modalitat presencial i semipresencial que hagi aprovat a la convocatòria ordinària (maig-juny), nous aspirants preinscrits admesos (consulteu a partir del dia 6 de juliol el llistat definitiu d'admesos fent clic aquí), i no preinscrits a tots els idiomes, al nivell A1 o als nivells en què hi hagi disponibilitat, sempre que compteu ja amb un certificat acreditatiu.

 

Documentació a aportar

Haureu de fer arribar preferiblement de manera telemàtica, a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en el termini establert, la següent documentació:

 • Alumnat oficial del curs 23-24 amb resultats

  • Resguard de full de matrícula
  • Resguards de pagament de les taxes (models 046) o documentació que acrediti la bonificació o exempció del pagament.

  Alumnat preinscrit i no preinscrit

  • Resguard de full de matrícula
  • Resguards de pagament de les taxes (models 046) o documentació que acrediti la bonificació o exempció del pagament.
  • DNI O NIE (NIE acompanyat de passaport)
  • En el cas d'accedir a un nivell superior a l'A1, haureu d'acreditar el vostre nivell aportant alguna de les certificacions/titulacions acadèmiques que apareixen a l'annex 2 de la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional, de dia 26 de maig de 2022. (Consulteu les acreditacions vàlides aquí)
  • En el cas d'accedir per prova de nivell d'anglès, justificant de la prova. 
  • En el cas de menors de 16 anys, s'haurà d'aportar un certificat on consti la primera llengua estrangera cursada a l'ESO.

 

Per dubtes i aclariments

 La secretaria estarà a la vostra disposició a partir de l'1 de juliol en horari de matí, de 10 a 14 hores. Podeu sol·licitar cita enviant un missatge per WhatsApp o telefonant al número 689 40 68 05

També podeu contactar amb secretaria enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Oferta

 • L'oferta de grups està condicionada al nombre de matriculats (segons idioma, 8 o 12 alumnes mínim per grup).
 • Si quan accediu al programa per matricular-vos no us apareix algun dels grups, és a causa del fet que es troba tancat i, per tant, ja no es pot elegir.

 

  OFERTA I HORARIS (provisional)

 

A més dels grups oferts, l'antic alumnat oficial també té altres possibilitats: 

 • Si aquest curs 2024-25 et vols matricular a un curs inferior al que estiguis o hagis estat matriculat, o et vols matricular a un curs superior al que et pertoqui, espera't a les darreres vacants de setembre.
 • Els alumnes poden sol·licitar ser matriculats a un curs inferior al qual estan o hagin estat matriculats, però que no hagin superat, o poden sol·licitar ser matriculats a un nivell superior al que els correspon mitjançant la promoció per haver obtingut un certificat reconegut. Només s'acceptarà en el cas que hi hagués vacants en el curs i idioma sol·licitat. 
 • Les persones que hagin cursat i superat amb anterioritat algun curs, poden sol·licitar matricular-se en l’últim curs fet o en qualsevol dels cursos inferiors.  Només s'acceptarà en el cas que hi hagués vacants en el curs i idioma sol·licitat. Aquest tipus de matrícula, no tindrà efectes acadèmics ni donarà lloc a cap certificació oficial, es farà constar en l’expedient acadèmic. 
 • Durant un mateix curs acadèmic no es pot simultaniejar una matrícula ordinària als ensenyaments presencials amb aquests tipus de matrícula del mateix idioma. 

 

Menors d'edat

MENORS DE 14 A 16 ANYS: per a matricular-se, cal tenir 16 anys complerts a 31 de desembre de l’any en curs. També es poden inscriure els aspirants que, malgrat que no tinguin aquest requisit, hagin cursat i aprovat 4t de l’ESO. Les persones de més de 14 anys o que hagin cursat i aprovat 2n curs d’ESO, es poden matricular a un idioma estranger diferent del cursat a l’Educació Secundària Obligatòria com a primera llengua estrangera. Per això, en el moment de lliurar la documentació de matrícula, caldrà que aportin un certificat expedit per l'IES en què consti la primera llengua estrangera. El requisit d’edat mínim no es considerarà quan es tracti d’alumnat d’altes capacitats intel·lectuals que, seguint mesures de flexibilització, es trobi escolaritzat en un curs en el qual l’edat ordinària d’escolarització es correspongui amb les edats mínimes d’accés a les escoles oficials d’idiomes.

 

Enllaços a la matrícula

 

Pagament de taxes: alumnat ordinari

 NOU ALUMNAT:  

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:

- Serveis generals

Pagament de taxes: família nombrosa i monoparental general

  NOU ALUMNAT:

- Matrícula en un curs anual

- Serveis generals

- Obertura d'expedient

ANTIC ALUMNAT:  

- Serveis generals