Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

 

Curs gratuït semipresencial de C1.2 d'anglès per a docents:

Sessió presencial: dilluns de 18.30 a 21.00 h

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ AMPLIAT: dies 28, 29 i 30 de SETEMBRE

NOVES DATES PROVA DE NIVELL: dies 28, 29 i 30 de SETEMBRE 

 

 RESOLUCIÓ

Destinataris i requisits 

 CONSULTEU LA RESOLUCIÓ 

PROVA DE NIVELL

28, 29 i 30 de setembre

ANAR A LA PROVA

FULL DE MATRÍCULA

matrícula del 28 al 30 de setembre

 FULL DE MATRÍCULA AQUÍ

 Oferta

-1 curs d'avançat C1.2 semipresencial, de 120 hores. Hi haurà una classe presencial setmanal de 150 minuts, dilluns de 18.30 a 21.00 h. A més de les classes presencials, s'haurà de fer seguiment a distància de manera autònoma mitjançant la plataforma Google Classroom.

El curs començarà el 4 d’octubre de 2023 i finalitzarà al mes de maig de 2024. Una vegada acabat el curs, el professorat matriculat en aquests cursos podrà presentar-se a les proves per a l’obtenció del certificat a la convocatòria corresponent. 

A qui va dirigit?

- A docents en actiu d'educació infantil i primària, educació secundària obligatòria i postobligatòria, i de formació professional, dels centres públics i concertats de les Illes Balears.

- A docents en actiu en comissió de serveis a la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca. 

Requisits

Acreditar el nivell per inscriure’s:

- haver aprovat el curs C1.1 de l'EOI, del pla d'estudis regulat pel Reial decret 1041/2017.

Els interessats que no puguin certifical el nivell d’accés exigit, hauran de fer una prova d’anivellació online prèviament a la formalització de la inscripció des de l’enllaç que estarà disponible a la pàgina web de l’escola.

Matrícula

La inscripció al curs es farà de manera telemàtica, els dies del 12 al 18 de setembre, enviant la documentació necessària a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les sol·licituds s’admetran per ordre d’arribada (la ràtio d'alumnes màxima serà de 25 alumnes). 

Documentació a aportar telemàticament

- Full de matrícula (adjunt a l'inici d'aquest article).

- DNI.

- Certificat del secretari del centre on el professor estigui destinat, o del director general respectiu on el professor estigui en comissió de serveis, indicant que el docent presta els seus serveis allà (el certificat ha de ser del curs 2023-2024).

- Certificat acreditatiu d’haver aprovat el nivell corresponent o resguard de la prova d’anivellació.

Terminis de matrícula extraordinaris

A finals del mes de setembre s’obrirà un nou termini si queden places vacants i es tornarà a obrir la prova d’anivellació en línia, la qual estarà disponible a la pàgina web de l’escola.