Escola Oficial d'Idiomes d'Eivissa i Formentera
 

Enquesta alumnat Formentera

 

Activa del del 11 de desembre de 2019 fins al dia 16 de gener de 2020.

TOTALMENT ANÒNIMA.

Aquesta enquesta està orientada a la millora de la qualitat dels aspectes docents i dels diversos serveis de l'eoi de Formentera. Us demanam que hi col·laboreu responent l'enquesta amb la major sinceritat possible. Així mateix, esperam que feu una valoració crítica, responsable, constructiva i respectuosa. La direcció, el professorat i el personal no docent us agraïm la vostra atenció i col·laboració.

INSTRUCCIONS

Per accedir a l'enquesta: 

  1. Connecta't amb el teu usuari i contrasenya personals a la plataforma Centrosnet.

  2. Si encara no tens usuari i contrasenya personal, posa la teva data de naixement (XX-XX-XXXX) a la primera casella, el teu DNI sense lletra (o NIE sense la darrera lletra) a la segona casella i deixa la tercera buida.

  3. Si no aconsegueixes accedir-hi, fes click a "recordar contrasenya" i segueix les instruccions que t'apareixeran en pantalla.

  4. Una vegada hagis pogut accedir a la plataforma centrosnet: 

  5. - Dins del menú "Comú", en el desplegable tria "Enquestes".

  6. - Per realitzar l'enquesta tria el nom del teu professor/-a i clica damunt de edita.png

  7. - Una vegada hagis accedit a l'enquesta, has d'anar clicant a cada número de pregunta per respondre-la. Quan finalitzis l'enquesta clica damunt de "enviar". Si aquest camp no està actiu, vol dir que t'has deixat alguna pregunta obligatòria sense contestar. Repassa les preguntes i una vegada contestades totes podràs enviar l'enquesta. 

Accedeix-hi clicant sobre la següent imatge: